LIONS verkeert in rustig vaarwater

0

LIONS lijkt na de zomer over nagenoeg dezelfde selectie te kunnen beschikken als afgelopen seizoen. Rust overheest in Sittard.

Hoofdtrainer Christopher Jauernik heeft een doorlopend contract, aan het mouwtje van Joao Jacob Ramos lijkt deze zomer niet te worden getrokken en international Ivo Steins heeft zijn transferwens naar het buitenland uit zijn hoofd gezet. LIONS gaat een rustige zomer tegemoet.

Tel daar de aanwezigheid van krachten als EK-ganger Jasper Adams, Luuk Hoiting en Joris Baart bij op. De voormalig landskampioen kan verder bouwen. De formatie van Jauernik verkeert in rustig vaarwater.

Reserveploeg
Linkerhoekspeler Luca van Straaten werd eventjes gelinkt aan BENE-Leaguekampioen Achilles Bocholt. Tot een overgang is het nog niet gekomen. Bram Versteegden verkast wél naar België. De linkspoot gaat aan de slag bij competitiegenoot Initia Hasselt.

Nieuwelingen blijven tot nog toe uit. Vanuit de reserveploeg, uitkomend in de eredivisie, staan een aantal talenten te trappelen aan te sluiten bij de hoofdmacht. Ondertussen is oud-speler Ivar Stavast nog altijd clubloos.

Basis
Op social media laat iedere dag een selectielid met een vrolijke noot van zich horen. De kalmte staat LIONS goed. De basis staat voor een nieuw jaar in de BENE-League.

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here