LIONS wil afrekenen met verleden

0

LIONS is gestart de nare smaak van het vorige, prijsloze, seizoen weg te spoelen. In de openingsronde van de BENE-League haalde de oud-landskampioen uit bij provinciegenoot Bevo: 26-35.

In de eerste helft maakte LIONS reeds korte metten met de Panningse thuisploeg. Bij 14-19 klonk het rustsignaal. Na de pauze kwam de openingszege van de formatie van nieuwbakken hoofdcoach Christopher Jauernik niet meer in gevaar.

Met ieder acht goals zorgden Jasper Adams en Joao Jacob Ramos voor de meeste goals bij LIONS. Aan de overkant moest Bevo het stellen zonder de geblesseerde nieuweling Daniël Eggert. Nick de Kuyper, een andere aanwinst, moest door een rode kaart vroegtijdig naar de kant.

Luuk Hoiting
“We zijn blij dat het seizoen eindelijk is begonnen, zodat we af kunnen rekenen met het verleden”, laat doelman van LIONS Luuk Hoiting optekenen in De Limburger. “Er wordt hard gewerkt en het plezier is weer terug. We komen van ver, maar hebben nu een goed gevoel.”

Koppositie
De Zuid-Limburgers delen de eerste koppositie met Tongeren, Houten en Hurry-Up. Op 10 september ontvangt LIONS de titelhouder van de BENE-League in Sittard: Achilles Bocholt.

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here