Livestream: Smeets versus Malestein

Internationals Martine Smeets en Angela Malestein komen elkaar vanmiddag tegen in de Champions League. De partij tussen CSM Bucuresti en Ferencvaros is op internet te zien.

In Boekarest wordt het duel in groep A afgewerkt. Waar de thuisploeg van Smeets na drie wedstrijden in het kampioenenbal al vier punten heeft, volgt Ferencavros op twee.

Nieuw
Sinds de zomer staat Malestein onder contract bij de Hongaarse topploeg. Ze ruilde SG BBM Bietigheim uit Duitsland in voor Ferencvaros. Ook Smeets is nieuw bij CSM Bucuresti.

Via Metz Handball, waar ze een half jaar onder contract stond, is de linkerhoekspeelster van Oranje in Roemeniƫ neergestreken. Tussen 2015 en 2018 speelden Smeets en Malestein in Duitsland samen.

Livestream
CSM Bucuresti – Ferencvaros begint om 16:00. Klik hier voor de livestream. Gelijktijdig is Odense HC – van Nycke Groot, Tess Wester en Lois Abbingh – op bezoek bij HC Podravka Vegeta uit KroatiĆ«.

Borussia Dortmund
Om 14:00 ontvangt het Nederlands getinte Borussia Dortmund het Montenegrijnse Buducnost in de Champions League. De geel-zwarten gaan zich proberen te revancheren van het debacle van een week geleden toen CSKA mocht terugkomen van zeven doelpunten achterstand en in de slotseconde de winst uit het vuur sleepte. Ook deze wedstrijd is live op internet te volgen.

Foto: Tina Kolthof