Meld je aan: 1 november op de deurmat

By 21 oktober 2016Featured

De eerste uitgave van Handbal Inside Magazine ligt bij de drukker. Wanneer je nú een abonnement afsluit, ontvang ook jij het enige handbalbald van Nederland op de deurmat.

Handbal Inside Magazine komt op 1 november uit. Op de betreffende dinsdag komt de postbode het handbalblad bij je thuis brengen. De eerste uitgave is 48 pagina’s rijk aan interviews, achtergrondverhalen en heerlijke foto’s.

Voor het weekend
Mocht je nog geen abonnement hebben, dan is dít je kans. Voor slechts €24,95 ontvang ook jij Handbal Inside Magazine in huis. Doe het voor het eind van het weekend! Een abonnement is hier simpel af te sluiten.

[vc_btn title=”Abonneer je nu” style=”flat” shape=”square” color=”black” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.handbalinsideshop.nl%2Fa-45916890%2Fhandbal-inside-magazine%2Fhandbal-inside-magazine-jaarabonnement%2F||target:%20_blank|”]

Smeets, Groener en Heijnen
In de allereerste editie lees je meer dan vijftien uitgebreide verhalen. Zo komt international Martine Smeets aan het woord over vier weken Rio én hebben we voormalig bondscoach Henk Groener het hemd van het lijf gevraagd. Daarnaast kun je onder meer lezen over Serge Heijnen (Lions), Betty Plasmeyer (VZV) en Tom Grouwe (E&O). En dat is nog maar het topje van de ijsberg.

Geef een reactie