Moedig Quintus verwelkomt landskampioen

0

In 2016 voegden de mannen van Wematrans/Quintus zich bij het deelnemersveld van de BENE-League. Sinds de promotie heeft de Zuid-Hollandse ploeg twee keer winnend de kleedkamer opgezocht. Vanavond gaan de wit-groenen met frisse moed de strijd aan met landskampioen OCI-LIONS.

Advertentie

Twee maal stopte Quintus in de grensoverschrijdende competitie de punten in de tas. In december 2016 werd in eigen huis gewonnen van zowel Visé als Merksem. Zo zijn overwinningen voor de jongemannen uit de Randstad spaarzaam. In de lente werd het plekje in de BENE-League ten koste van het verrassend eredivisionist Swift Arnhem op basis van doelsaldo veilig gesteld.

Buigen
Afgelopen zaterdag was de formatie van Curescu en Klepke weer eens heel dichtbij een winstpartij. Op bezoek bij promovendus Sporting NeLo stond twintig minuten voor tijd een 17-21 voorsprong op het Belgische scorebord. Uiteindelijk boog Quintus opnieuw op het hoogste podium (29-28).

Met LIONS komt vanavond de landskampioen op bezoek in de Eekhout Hal in Kwintsheul. De ongeslagen koploper van de BENE-League neemt het op tegen de ploeg die wacht op het eerste succes. Doordat de Limburgers dit weekend naar Noorwegen afreizen voor de return in de EHF Cup wordt het Nederlandse onderonsje in de midweek afgewerkt.

Fanseat
Om 20:45 probeert een moedig Quintus de huid duur te verkopen. Jagend op de eerste zege in de BENE-League sinds december 2016. Het treffen is live op Fanseat te volgen.

Foto: Jaap van der Pijll

Shopping

LAAT EEN REACTIE ACHTER