Mrsulja en Curic verlaten Volendam

0

Volendam moet verder zonder Igor Mrsulja en Marko Curic. Het duo uit Oost-Europa wil een volgende stap in hun carrière maken. Zo zet de metamorfose van de bekerwinnaar door.

De 24-jarige Mrsulja kwam in 2017 over van Partizan Belgrado en ontpopte zich in Volendam tot een belangrijke speler. Zo was de Servische middenopbouwer afgelopen seizoen met 87 doelpunten nog de topscorer van Volendam in de BENE-League.

Curic zette afgelopen zomer voor het eerst voet op Volendamse bodem. De Kroatische midden- en linkeropbouwer kwam over van het Macedonische Pelister Bitola. De 26-jarige Curic maakte veel speelminuten voor Volendam en leverde met sterk spel een belangrijke bijdrage aan de gewonnen bekerfinale in het Topsportcentrum Almere.

Robin Jansen
Eerder maakten Marnix Roos (Füchse Berlin), Marc Kok, Léon van Schie, Geert Hinskens (stoppen) en Jaap Beemsterboer (VfL Eintracht Hagen) hun vertrek uit het vissersdorp bekend. Hans van Dijk volgt bij Volendam Peter Portengen op als hoofdcoach.

Jordy Baijens blijft Volendam trouw. Ook Robin Jansen is ook volgend seizoen te bewonderen in het oranje van de bekerwinnaar. Jansen stond in vergaande belangstelling van een club uit Duitsland, maar heeft besloten zijn doorlopende contract in Noord-Holland uit te dienen.

Transfers
Colin de Vette (Quintus), Jort Neuteboom (EHV Aue), Jeroen Roefs (LIONS), Robin Nagtegaal (Hellas) en Erik Blaauw (Aalsmeer) sluiten na de zomer aan bij de oranjehemden. Volendam opent het BENE-Leagueseizoen tegen titelhouder Achilles Bocholt.

Foto: Jaap van der Pijll

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here