Nagtegaal volgt Van Dijk naar Volendam

0

Een dag na de presentatie van Hans van Dijk als nieuwe hoofdtrainer van Volendam, maakt de Noord-Hollandse club de komst van de 20-jarige Robin Nagtegaal bekend. Ook de rechterhoekspeler komt over van Hellas.

Met Robin Nagtegaal heeft Volendam de eerste versterking voor het volgende seizoen binnen. De jeugdinternational volgt zijn huidige coach bij Hellas Hans van Dijk naar het vissersdorp.

Nagtegaal laat op de clubwebsite van Volendam weten erg uit te zien naar zijn debuut in de BENE-League: “Ik denk dat het een wereld van verschil is met de eredivisie. Waarschijnlijk zal ik even moeten wennen, maar ik wil me zo snel mogelijk tot dat niveau ontwikkelen. Wel denk ik dat de competitie me goed zal passen, aangezien ik mezelf zie als een snelle en explosieve speler.”

Interesse
Zo ziet Hellas een talentvolle flankspeler vertrekken. Het is realistisch dat er meer basisspelers van de Haagse eredivisionist, de huidige nummer twee van de competitie, in de zomer de stap naar de BENE-League gaan maken. Er is veel interesse voor uitblinkers Donny Vink en Pepijn Michielsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here