Nordhorn vergeet te stunten

HSG Nordhorn-Lingen begon vandaag aan het tweede achtereenvolgende seizoen in de eerste Bundesliga. Na een goede eerste helft kon de ploeg echter niet stunten tegen Füchse Berlin: 20-25.

De 950 toeschouwers waren getuige van een goede start van de thuisploeg. Mede dankzij een goede dekking en een aantal mooie reddingen van Bart Ravensbergen werd er een klein gaatje geslagen en keek Berlijn bij rust tegen een 13-10 achterstand aan.

Na rust werd het gat al binnen vijf minuten gedicht en ging de wedstrijd lang tijd gelijk op. In de slotfase was het Berlijn dat bij 20-22 het hoofd koel hield en de wedstrijd naar zich toe trok. Patrick Miedema (1) en Toon Leenders (2) speelden bijna de gehele wedstrijd. Sander Visser kwam niet in actie.