Opnieuw mars fans Oranje door Trondheim

0

Net als voor het duel met Letland is er vanmiddag een mars met fans van de Oranjemannen door Trondheim. De supportersgroep van Nederland maakt indruk in de Noorse stad.

Ookvoor het EK-duel Nederland – Letland kwam de supportersgroep van de Oranjemannen – bestaande uit fans, ouders en vrienden van de spelers – in een Ierse pub samen. “Ik mocht 12 kilo bagage meenemen. Ik heb een broekje en oranje jasje ingepakt en verder alleen maar schmink”, opende aanvoerder van het legioen Remco Kensen de middag.

Tientallen geschminkte gezichten liepen van het café naar de Spektrum Arena in Trondheim. Onderweg werd gezongen en gedronken. De inwoners van de Noorse stad waren onder de indruk en meerdere foto’s en video’s werden gemaakt van de mars.

Sfeervolle lint
Ook voor het duel met Spanje slaan de supporters van Oranje toe. Om 15:30 gaat er weer geschminkt worden om even later in een lange, en sfeervolle, lint naar de hal in Trondheim te lopen. Om 20:30 ontmoet Nederland titelhouder Spanje tijdens het slotduel van de poulefase.

Leuk gedrag
“Het is het eerste toernooi van Nederland. Het is belangrijk dat we als land ons gezicht laten zien. Ook naast het veld. Daarbij is goed en leuk gedrag belangrijk. En ook het contact met andere supporters”, legt Kensen, getooid in oranje kostuum, uit. “Dat vinden we superbelangrijk.”

We zijn er (weer) bij! 🎶

Heel veel geschminkte gezichten! Het legioen van Oranje is klaar voor Nederland-Letland. Wauw! 🧡🖤

Slået op af Handbal Inside i Lørdag den 11. januar 2020

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here