Oud-international Vink kruipt naar voren

0

Foreholte kwam donderdagavond na het vertrek van trainer/coach Ken van Hasselt voor het eerst in actie. Ook oud-international Matthijs Vink verscheen in het inhaalduel tegen VOC op de voorgrond.

Na het vertrek van Van Hasselt presenteerde Foreholte Erik van der Wel als opvolger voor de rest van het seizoen. In Amsterdam meldde ook oud-international Matthijs Vink zich aan het front.

Doorstart
In het oranje van Volendam was Vink zeer succesvol. Ook kwam de cirkelspeler uit in de Spaanse competitie. In 2016 zette de 70-voudig international een punt achter zijn carrière.

In Voorhout maakte Vink als trainer een doorstart in de handbalsport. Samen met Ricardo Clarijs promoveerde de voormalig professional in 2017 naar de eredivisie. Tijdens het inhaalduel op donderdagavond tegen VOC was hij samen met bliksemafleider Van der Wel verantwoordelijk voor de coaching van Foreholte.

Hekkensluiter
De paars-witten gingen in de hoofdstad met grote cijfers ten onder tegen de landskampioen (45-22). Met één punt uit elf duels is Foreholte hekkensluiter in de eredivisie. Zo staan Vink en Van der Wel met nog zeven competitiewedstrijden te gaan voor een pittige klus.

Foto: Jaap van der Pijll

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here