Podcast ‘Spielmacher’ in augustus terug

By 28 juli 2020augustus 1st, 2020Featured

Spielmacher, de podcast van Handbal Inside, is in augustus terug. Volgende maand start het derde seizoen van de audioshow.

Vorige maand kwam het tweede seizoen van Spielmacher ten einde met een speciale podcast met aanvoerder van de Oranjedames Danick Snelder. Deze podcast is hier te beluisteren.

Het derde seizoen van Spielmacher start in augustus. Host Stijn Steenhuis en sidekick Bobby Schagen zullen de start van de voorbereiding in onder meer Nederland en Duitsland bespreken. Ook keert de Half Time Show terug in de podcast.

In november 2018, vlak voor het EK van het Nederlands team in Frankrijk, lanceerde Handbal Inside de eerste aflevering van Spielmacher. Inmiddels is het platform 35 audioshows verder. In Spielmacher bespreken Steenhuis en international Schagen het laatste nieuws. Ook komt regelmatig een gast aan het woord in Spielmacher.

Het luisteraarsaantal van de podcast is in twee jaar tijd stevig gegroeid. Meer dan duizend liefhebbers schakelen maandelijks in voor de nieuwste aflevering van Spielmacher. Onlangs deed commentator Richard van der Made zijn verhaal in de podcast.

Heb jij een vraag voor de podcastende redactieleden? In de Half Time Show is ruimte voor luisteraarsvragen! Mail naar bobby@handbalinside.nl en schakel in augustus in voor de start van het derde seizoen van Spielmacher.

Foto: FotoReza