Polman en Groot laten open training schieten

0

Estavana Polman en Nycke Groot hebben de donderdagochtendtraining laten schieten. Ook reserve Lynn Knippenborg deed niet mee aan de twee uur lange baltraining, die in teken stond van een persmoment.

Schutter Polman kampt met schouderklachten en bleef uit voorzorg aan de kant. Nycke Groot was helemaal niet in de hal te vinden. De architect van de olympische ploeg is ziek. Lynn Knippenborg deed een uurtje rustig aan in de sportruimte.

Kramer en Dulfer vallen aan
Jessy Kramer fungeerde bij afwezigheid van het drietal als spelmaakster op de training, die in teken stond van verschillende aanval- en dekkingsvormen. Ook Kelly Dulfer, die tijdens wedstrijden puur wordt ingezet in de dekking, maakte veel ‘vlieguren’ op de linkeropbouwpositie.

Aan het eind van de training werd er een partijvorm gespeeld, waarbij de nadruk werd gelegd op snelle afronding. Na een botsing moest Martine Smeets de training vroegtijdig verlaten. De Overijsselse hoekspeelster stond kort daarna de pers met een vertrouwde glimlach te woord.

Fox Sports en Bureau Sport
De ochtendtraining werd gekenmerkt door het officiële persmoment van het NHV. Beharste ballen werden in de lucht afgewisseld door meterslange geluidhengels, waarmee cameraploegen alles probeerden op te vangen van de training. Van Fox Sports tot Bureau Sport: de populaire internationals waren na de training zoet met de verschillende media.

Door: Stijn Steenhuis
Foto: Jasper SteenhuisLAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here