Ramos en Housheer verkozen tot allerbeste

By 11 mei 2018Eredivisie, Featured

Joao Ramos (OCI-LIONS) en Dione Housheer (Succes Schoonmaak/VOC) zijn uitgeroepen tot Spelers van het Jaar. De doelgerichte opbouwspelers kregen de meeste stemmen van de coaches in de eredivisie en BENE-League.

In de rust van de bekerfinale tussen Bevo en Aalsmeer werden beide spelers in het zonnetje gezet. Namens LIONS rijgt de Portugees Ramos de goals aaneen. De linkeropbouwer start volgende week de strijd om de titel. Hij heeft nog een contract tot 2019 in Zuid-Limburg.

Het jaar van Dione Housheer kan niet meer stuk. Na het landskampioenschap, uitverkiezing voor Oranje, een transfer naar Denemarken én de beker, volgt een fantastische persoonlijke titel. In Almere gaf de jongeling met elf goals in de eindstrijd de uitverkiezing nog meer glans.

Talent
Yara ten Holte (Morrenhof Jansen/Dalfsen) en Gerrie Eijlers (KRAS/Volendam) werden uitgeroepen tot beste sluitposten van het land. Bondscoaches Thomsen en Richardsson reikten de prijs van Talent van het Jaar uit aan respectievelijk Claudia Rompen (Sonderjyske) en Dani Baijens (SG Flensburg-Handewitt 2).

Geef een reactie