Remise TTH Holstebro, drie goals Smits

0

Het TTH Holstebro van international Kay Smits (21) heeft een punt overgehouden aan het uitduel met TMS Ringsted. In de hoogste divisie in Denemarken eindigde het duel op woensdagavond in 22-22.

Met drie goals hielp Smits zijn ploeg vooruit. Sinds de zomer is de Limburgse international actief op het hoogste niveau in Denemarken. Daarvoor stond Smits twee seizoenen onder contract bij Wilhelmshavener HV uir Duitsland.

Peter Balling
In het Noord-Europese land kent de rechteropbouwer van Oranje concurrentie van Peter Balling. De international van Denemarken was tegen TMS Ringsted ook goed voor drie doelpunten.

Na acht duels staat TTH Holstebro op de vierde plaats. Smits en consorten hebben elf punten verzameld. Champions League-deelnemer Bjerringbro-Silkeborg bezet met twee punten meer de koppositie.

Magazine
Smits schittert in de zevende editie van het Handbal Inside Magazine. In de rubriek ‘In Cijfers’ blikt hij terug op het zeer succesvolle seizoen bij Wilhelmshavener HV. Smits eindigde vorig seizoen in de topschutterslijst van de tweede Bundesliga op de derde plaats.

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here