Rhein Neckar Löwen houdt eerste zeventien minuten de nul: 14-0

By 9 februari 2018Duitsland, Voorpagina

Een opvallende eerste helft tijdens het Bundesliga-duel tussen Rhein Neckar Löwen en TBV Lemgo. De thuisploeg hield de eerste zeventien minuten de nul.

Pas bij 14-0 deden de gasten wat terug. Na een dik kwartier moest Rhein Neckar Löwen-doelman Palicka voor het eerst vissen. In de hele eerste helft liet TBV Lemgo het net slechts vier keer bollen. De 23-4 ruststand is een record in de Bundesliga.

Na een uur spelen klonk bij 38-17 het eindsignaal. Na de pauze stond Rhein Neckar Löwen, strijdend om de landstitel in de beresterke Duitse competitie, in een heel andere samenstelling binnen de lijnen. Daardoor konden de gasten de pijn verzachten.