Serras vervangt Poot met verve

0

Met elf goals tegen Hurry-Up liet Kobe Serras in het geel-blauw van Bevo nog maar eens van zich horen. De Belgische jeugdinternational vervangt in Paningen Niels Poot op de rechterflank en dat doet hij met verve. 

Serras maakte afgelopen zomer de overstap van Olse Merksem naar Bevo. Een gang van de Eerste Nationale, de Belgische eredivisie, naar de BENE-League. Door een blessure van Niels Poot moest de jonge linkspoot er eerder staan dan gedacht.

Eind september in het uitduel tegen Aalsmeer toonde Serras voor het eerst zijn ware vorm. De Belg deed de landskampioen met tien treffers pijn. In de break-out handelt de stand-in van Poot met overtuiging.

Daniël Eggert
Zo zadelt Serras coach Jo Smeets bij een fitte selectie op met een luxe probleem. Ook aankoop Daniël Eggert is op de weg terug. De verwachting is dat de rentree van de ervaren Deen, met ervaring in de tweede Bundesliga, rap aanstaande is.

Het is niet de eerste keer dat een jonge Belg tot bloei komt bij Bevo. Ook Quinten Colman ontwikkelde zich in Panningen uitstekend. Overgekomen van KV Sasja had Colman twee seizoenen nodig om international van België te worden. Hij heeft een transfer naar titelhouder Achilles Bocholt afgedwongen.

Laagvlieger
De winst op Hurry-Up in Zwartemeer betekende de vijfde zege op rij voor Bevo. Serras en consorten ontvangen dit weekend laagvlieger Atomix. Bevo staat derde.

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here