SG BBM Bietigheim verpulvert opponent

Op de laatste speeldag van 2018 heeft SG BBM Bietigheim uitgehaald tegen VfL Oldenburg. Het werd 42-28.

Advertentie

Na haar acht treffers tegen Neckarsulmer SU was Laura van der Heijden met zes goals opnieuw op schot. Ook Charris Rozemalen (4), Angela Malestein (2) en Maura Visser vonden het net. Aan de overkant waren landgenoten Isabelle Jongenelen (3) en Myrthe Schoenaker (2) trefzeker.

Door een 21-34 zege op HSG Bensheim/Auerbach blijft TuS Metzingen in het spoor van de top-2 waar ook het zegevierde Thüringer HC deel van uitmaakt. Ondanks vier treffers van EK-ganger Merel Freriks gingen de gasten met twee punten aan de haal. Namens de bezoekers maakte Kelly Vollebregt twee doelpunten.

Ook HSG Blomberg-Lippe sluit het kalenderjaar af met puntwinst. In eigen huis werd Union Halle-Neustadt nipt verslagen: 27-26. Celine Michielsen scoorde vier keer, terwijl landgenoot Tessa van Zijl twee keer het net bolde.

Het Borussia Dortmund van Gino Smits heeft het jaar in stijl afgesloten. Laagvlieger Neckarsulmer SU, waar Ana Pavkovic met vijf doelpunten opviel, werd met 27-33 aan de kant gezet. Namens de winnende gasten scoorde Harma van Kreij vier treffers.

Andere uitslagen:
TV Nellingen – HSG Bad Wildungen Vipers: 32-31
Thüringer HC – Göppingen 26-23
Buxtehuder SV – Bayer 04 Leverkusen 29-24

Advertentie