SG Flensburg-Handewitt toont opnieuw interesse in Aalsmeer-talent

0

Tiener Niko Blaauw van Aalsmeer gaat komend weekend op stage in Duitsland. Het exponent van de landskampioen en tevens jeugdinternational gaat meetrainen bij SG Flensburg-Handewitt.

SG Flensburg-Handewitt wil Blaauw graag halen voor de A-junioren en reserveploeg. Het vlaggenschip kroonde zich in de lente tot kampioen van Duitsland. Oud-international Mark Bult is bij SG Flensburg-Handewitt assistent-coach.

Blaauw kan de tweede speler worden die vanuit Aalsmeer vertrekt naar de Noord-Duitse topclub. Vorig jaar verhuisde Lars Kooij vanuit de bloemenstad naar SG Flensburg-Handewitt.

Ook international Niels Versteijnen staat onder contract bij de rood-blauwen. Een jaar geleden kwam de linkspoot over van eredivisionist Tachos. Dit seizoen is Versteijnen vanuit de reserveploeg overgeheveld naar de hoofdmacht.

Door de goede opleiding en het topsportprogramma van Aalsmeer kan het vlaggenschip al jaren rekenen op spelers uit eigen jeugd. Het lijkt er nu op dat ook de buitenlandse clubs gebruik gaan maken van deze opleiding.

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here