Smits moet buigen voor koploper van Denemarken

Kay Smits heeft zaterdagavond in Denemarken moeten buigen voor koploper GOG Handbold. Op bezoek bij de lijstaanvoerder ging TTH Holstebro met 27-23 ten onder.

Bij rust stonden Smits, die sinds de zomer actief is voor TTH Holstebro, nog aan de goede kant van de score (12-13). In de tweede helft dichtte GOG Handbold het gat.

Smits scoorde twee keer. In augustus legde de international uit Limburg met zijn nieuwe club beslag op de Supercup. Na 18 wedstrijden staat TTH Holstebro op de vierde plaats in de Deense competitie. Het gat met GOG Handbold is zes punten.

EHF Cup
In de eerste seizoenshelft speelde Smits zeventien keer mee. Hij maakte daarin in totaal 32 doelpunten. Ook kwalificeerde TTH Holstebro zich onlangs voor de groepsfase van de EHF Cup.