Snelder denkt aan volgend seizoen

0

Danick Snelder (28) denkt dat ze dit seizoen niet meer binnen de lijnen zal komen. Dat heeft de international tijdens de perspresentatie van de nieuwe bondscoach laten weten aan de NOS.

Maandagmiddag werd Emmanuel Mayonnade door het NHV op Papendal gepresenteerd. Ook aanvoerster Danick Snelder was van de partij. De international is herstellende van een hernia en denkt pas na de zomer weer in actie te komen.

“Als ik realistisch ben moet ik zeggen dat dit seizoen waarschijnlijk voorbij is”, vertelt Snelder aan de NOS. In clubverband is ze actief voor het Hongaarse Ferencvaros. “Hoe naar ik dat ook vind. Maar ik ben ook op het punt geweest waar ik dacht nooit meer te handballen.”

Hernia
De hernia van Snelder is verwijderd, maar de sympathieke lijnspeelster kampt nog steeds met pijn. “Het was echt heel heftig. Ik hoop dat het langzaam beter wordt. Alles wat eerder zou komen is een cadeautje”, is ze stellig.

Maart
In december miste Snelder het EK in Frankrijk. Ook tijdens de oefeninterlands van de Oranjedames in maart ontbreekt ze. In Groningen en Oldenburg spart Nederland, tijdens het debuut van Emmanuel Mayonnade als bondscoach, tegen Duitsland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here