Steenbakkers zoekt spelplezier in eredivisie

0

Angela Steenbakkers hoopt bij HandbaL Venlo het spelplezier terug te vinden. Dat is te lezen in dagblad De Limburger.

Na twee seizoenen in de Bundesliga ruilt Steenbakkers HSG Blomberg-Lippe in voor de eredivisionist uit Noord-Limburg. “Om een stukje plezier terug te vinden kies ik nu voor een terugkeer naar Nederland om dichtbij familie en vrienden te handballen”, vertelt Steenbakkers tegenover verslaggever Ingrid Lemmens van De Limburger.

Bij HSG Blomberg-Lippe was Steenbakkers ontevreden over haar speeltijd. Samen met Kelly Hoffmans (V&L) en Kalia Klomp (Dalfsen) moet de hoekspeelster voor een kwaliteitsinjectie zorgen. Bekerfinalist HandbaL Venlo wil zich na de zomer meten met de top van de eredivisie.

WK 2017
Een mindere periode van Steenbakkers in Duitsland werd ingeleid op het WK in 2017. Halverwege het eindtoernooi moest de blondine plaatsmaken voor Pearl van der Wissel. “Dat is niet makkelijk geweest”, geeft Steenbakkers toe. In de eredivisie hoopt ze weer te overtuigen. “Daarna kan ik altijd nog eens de stap naar het buitenland zetten.”

Manu Mayonnade
Na een tijd afwezigheid haalde de nieuwe bondscoach van de nationale ploeg Manu Mayonnade Steenbakkers in maart weer bij de Oranjedames. “Ik besef dat nu ik terugkeer naar Nederland dat de kans kleiner is om geselecteerd te worden, maar ik denk dat ik heb laten zien wat ik kan en nog beter kan. En zodra ik het plezier terugvind en beter in mijn vel zit, ook nog meer kan geven”, besluit ze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here