Succesvolle rentree Snelder

0

Na meer dan zeven maanden blessureleed heeft Danick Snelder haar rentree binnen de lijnen gemaakt. De international viel namens Ferencvaros in, in de Hongaarse eredivisie.

In het thuisduel tegen Eszterhazy SC maakte Snelder na een pittige rugblessure haar rentree. Ferencvaros boekte een eenvoudige overwinning: 39-16.

In de herfst van 2018 kreeg Snelder te maken met hevige rugklachten. Een hernia hield de cirkelspeelster van Oranje lang aan de kant. Zo moest ze het EK in Frankrijk laten schieten. Tijdens de partij van Nederland tegen Noorwegen ging Snelder onder het mes.

Rusland
Na een slopende revalidatieperiode heeft Snelder nog voor het einde van het seizoen een invalbeurt te pakken. De blondine is ook opgeroepen voor de oefenduels van de nationale ploeg op 31 mei en 1 juni tegen Rusland.

Trainingen
De kans dat bondscoach Manu Mayonnade Snelder zal gaan inzetten is klein. Ook tijdens de interlandperiode in maart was de aanvoerster aanwezig in Groningen. Snelder beperkte zich tot de trainingen van de Oranjedames.

Foto: Tina Kolthof

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here