Tachos door met Mijalkovic

0

Tachos en hoofdtrainer Vladan Mijalkovic (links op de foto) verlengen de samenwerking met een jaar. Zo staat de oefenmeester ook na de zomer aan het roer van de Noord-Brabantse eredivisionist. 

“Ik heb een goed gevoel bij het team, de technische staf en het bestuur. Ik ben nog niet klaar bij Tachos en met het team. We zitten midden in een proces waarin we samen nog veel kunnen leren”, licht Mijalkovic zijn keuze in Waalwijk te blijven toe.

Onder Mijalkovic kende Tachos een lastige competitiestart. In de winter raakten de groen-zwarten ook nog eens Cas Verbunt (gestopt na blessure) en talent Mikolaj Borowczyk kwijt. Laatstgenoemde besloot in te gaan op de interesse van het Poolse Zagleibe Lubin.

Weg omhoog
Uitgerekend in de tweede seizoenshelft vond Tachos de weg omhoog. “Ik denk dat veel van de jongens nog gewoon moesten wennen. Het spelen in een eerste team is ineens zo anders”, deelt Mijalkovic een compliment uit aan zijn jonge brigade. “Er wordt véél meer van je verwacht. De verantwoordelijkheid van presteren is groot.”

Runner Up Competitie
Door twee zeges op competitiegenoot BFC heeft Tachos zich geschaard bij de laatste vier van de Runner Up Competitie. In de halve finale komen de Noord-Brabanders DFS Arnhem tegen. Ook LIONS 2 en E&O zijn nog in de race om de troostprijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here