Toch punt TBV Lemgo in Leipzig

TBV Lemgo heeft een punt overgehouden aan het uitduel met SC DHfK Leipzig: 32-32. Drie minuten voor tijd was de achterstand van Dani Baijens en consorten nog drie treffers.

Voor rust ging het TBV Lemgo, waar Bobby Schagen één goal maakte, nog voor de wind: 15-17. Ook na rust hadden de gasten bij 17-20 goed zicht op de volle buit.

Bij 22-21 kwam SC DHfK Leipzig voor het eerst op voorsprong. Drie minuten voor tijd leek TBV Lemgo met lege handen achter te blijven. Toch wist het van 32-29 terug te komen. Dertig tellen voor het eind viel de gelijkmaker.

Door de remise komt TBV Lemgo, dat tiende in de Bundesliga staat, op negen punten uit evenveel duels. Geen punten voor het Bergischer HC van international en eenvoudig doelpuntenmaker Jeffrey Boomhouwer. De middenmoter moest Füchse Berlin laten lopen: 29-31 (17-16).