Uitverkiezing voor Ravensbergen, Baijens zeven keer raak

0

Bart Ravensbergen heeft een plaats gekregen in het Team van de Week in de Bundesliga. Namens HSG Nordhorn-Lingen blonk de goalie uit. Dani Baijens en Jeffrey Boomhouwer maakten in speelronde acht in de beresterke Duitse competitie een hoop doelpunten. 

HSG Nordhorn-Lingen pakte zaterdagavond de eerste punten. In eigen huis werd SC DHfK Leipzig geklopt: 33-30. Ravensbergen was met een stoppercentage van 38% van levensbelang.

De uitstekende partij heeft de international een plaats in het Team van de Week opgeleverd. Het is de allereerste keer dat Ravensbergen in de Bundesliga is uitverkozen. Ook teamgenoot Robert Weber, topschutter met tien treffers, staat in de sterrenformatie van speelronde acht.

TBV Lemgo kwam zondag tekort tegen meervoudig landskampioen THW Kiel. Ondanks zeven treffers van Dani Baijens zegevierden de gasten uit Noord-Duitsland (27-30).

Jeffrey Boomhouwer
Na een tijd van droogte weet ook Bergischer HC weer wat winnen is. In eigen huis rekenden Jeffrey Boomhouwer en consorten af met GWD Minden: 26-23. De hoekspeler van Oranje vond liefst negen keer het net.

Foto: Jaap van der Pijll

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here