Jouw vereniging ‘in the picture’ in Handbal Inside Magazine?

4

Hoera! Handbal Inside Magazine gaat er komen. Bijna 1000 abonnees kunnen in oktober de eerste editie op de deurmat verwachten. Vast onderdeel van ons magazine wordt de rubriek ‘in the picture’. Een rubriek waarin het zomaar eens zou kunnen gaan over jouw vereniging!

Iedere handbalclub heeft zijn eigen verhaal. Een verhaal dat voor vele onbekend is. In de rubriek ‘in the picture’ geven wij ‘kleinere’ clubs de kans zichzelf te presenteren aan het grote publiek. Twee pagina’s in ons nieuwe magazine, helemaal gewijd aan jouw vereniging!

Wat moet je doen om in the picture te komen?
De spelregels zijn eigenlijk heel simpel. Je vult hieronder je e-mailadres en de naam van je vereniging in en drukt op stemmen. De TWEE clubs die over een week de meeste stemmen hebben verzameld krijgen een uitgebreid portret in ons magazine! Enige voorwaarden is wel dat jouw vereniging NIET uitkomt in de BENE-League of Eredivisie. Die krijgen over het algemeen namelijk al voldoende aandacht.

Promoot jouw vereniging!
Een plekje in Handbal Inside Magazine krijg je natuurlijk niet zomaar. Daarom is reclame maken voor jouw club ontzettend belangrijk. Deel deze actie met je handbalvrienden- en vriendinnen en maak actief reclame via sociale media en wie weet staan jullie binnenkort wel in the picture in Handbal Inside Magazine.

Stemmen!
Stemmen is heel eenvoudig! Vul hieronder je e-mail adres en jouw vereniging in en je stem zal worden verwerkt!

Nog geen lid?
Dat kan alsnog! Meld je hier aan en ook jij ontvangt in oktober de eerste editie van Handbal Inside Magazine op je deurmat.

4 REACTIES

  1. Jammer dat ik Handbal Houten niet mag nomineren, Heren1 speelt dan wel eredivisie en krijgt inderdaad de nodige aandacht,maar de club is zoveel meer een bloeiende jeugdafdeling t/mC jeugd tot nu toe. een Dames 1 dat net gepromoveerd is een HS2 een Hs3 en Heren A. Kortom zat die ook wel eens een pluim mogen krijgen. En zo zijn er vast meer eredivisie clubs waarvan de andere teams ook wel eens in de spo(r)tlight willen.
    groet Hanna Koops

  2. DSS heeft zoveel vrijwilligers die zich inzetten voor deze opbloeiende vereniging. De jeugd heeft de toekomst! Steeds meer nieuwe leden en daarnaast bezig met de renovatie van het buitencomplex. Vooral alle vrijwilligers verdienen een dikke pluim!

  3. Sv Schalkhaar! Een fantastische vereniging met veel goede vrijwilligers, top handbalsters en alle lieve mensen erom heen. Een club wat mensen niet zo snel kunnen herkennen. Nu dus de kans om ook een keer in het zonnetje te worden gezet!

  4. Sv Schalkhaar is een geweldige vereniging. Geweldige vrijwilligers. Geweldige speelsters. Veel ervaringen en herinneringen. Zowel bij vrijwilligers als speelsters. De vrijwilligers mogen ik het zonnetje gezet worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here