Vermeer niet naar Frankrijk

0

Bernie Vermeer blijft bij Quintus. Hij stond in de belangstelling van meerdere clubs uit Frankrijk. Tot een akkoord is het niet gekomen. Dat meldt Peter Lotman in het AD.

De 22-jarige multifunctionele speler was in vergaande onderhandeling met Franse clubs, maar kon uiteindelijk niet tot overeenstemming komen. “Ik wil bij zo’n belangrijke stap dat alles in orde is en goed geregeld, zoals huis, werk en het contract. Dat gevoel had ik niet en daarom heb ik er van afgezien en de knoop doorgehakt”, licht Vermeer toe.

Quintus is zeer blij met de keuze van Vermeer. Trainer/coach Rob Vis: “Wij hadden Bernie een stap hogerop van harte gegund. Dat wilde hij graag. We zijn blij dat hij aanbiedingen van andere clubs nu naast zich heeft neergelegd en voor ons heeft gekozen. Hij is voor ons team van grote waarde. Een dynamische speler die op veel plaatsen inzetbaar is.”

In de lente degradeerde Quintus, na drie jaar BENE-Leaguehandbal, naar de eredivisie. Komend seizoen staat de Heulse formatie onder leiding van Rob Vis en Jack van Lier.

Foto: Tina Kolthof

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here