Vierlandentoernooi Oranje niet te missen

0

In de midweek speelt de Olympische ploeg van Henk Groener het Cocoa from Ghana vierlandentoernooi in eigen land. De topwedstrijden zijn op twee verschillende manieren vanuit de huiskamer te volgen.

In Eindhoven neemt Oranje het op tegen Montenegro, Rusland en Zweden. Dinsdag, woensdag en donderdag komt Nederland in aanloop naar Rio de Janeiro op primetime in actie: 20:30. Zweden is op dinsdagavond de eerste tegenstander. Op woensdag wacht Rusland, waarna op donderdagavond tegen Montenegro het toernooi wordt afgesloten.

Ziggo Sport zendt de wedstrijden live uit op kanaal 14, waarbij het commentaar vertrouwd in handen is van Raymond Koning. De handbalbond heeft voor de fans zonder Ziggo-pakket een treffende oplossing gevonden. In samenwerking met Fiqas TV zijn de oefenwedstrijden op een livestream te volgen. Het commentaar bij de wedstrijd zal gegeven worden door Richard van der Made.

Rio Update #2
Op geheel eigen wijze volgt Handbal Inside de Olympische ploeg op weg naar Brazilië. Vanavond om 18:00 komt Rio Update nummer twee online. De tweede nieuwsupdate zal gaan over de groeiende media-aandacht voor de Oranjedames. Houd de website nauwlettend in de gaten. De eerste Rio Update gemist? Hij is hieronder te checken. #service

Foto: Ziggo SportLAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here