Volendam ontvangt LIONS, ultieme kans Quintus

0

De terugronde in de BENE-League gaat zaterdagavond van start. In Volendam wordt een robbertje uitgevochten tussen twee teams uit het linkerrijtje.

LIONS reist af naar Noord-Holland. In thuisploeg Volendam wordt de nummer zes van de BENE-League getroffen. Het verschil op de ranglijst tussen aanstaande opponenten is drie punten in het voordeel van de gasten uit Limburg. Met vijftien punten uit elf duels staat LIONS op de derde plaats in de grensoverschrijdende competitie.

Quintus
In Kwintsheul gaat Quintus op puntenjacht. De Zuid-Hollandse hekkensluiter treft in eigen huis KV Sasja. De bezoekers uit Antwerpen hebben slechts twee punten meer dan Quintus. Bij een zege van de formatie van Alex Curescu en Jos Klepke komt de thuisploeg op gelijke hoogte met de Belgische gasten.

Blakende vorm
Aalsmeer en Bevo hopen in het spoor te blijven van LIONS. De landskampioen uit Noord-Holland gaat op bezoek bij Sporting Nelo. Bevo doet de deuren open voor het Initia Hasselt van Joop Fiege. De Panningers steken in blakende vorm en zijn al zeven wedstrijden op rij niet geklopt.

Lees ook: Bevo de baas in klassement

Hurry-Up stapt zaterdagmiddag in de bus voor de verste uitwedstrijd in de BENE-League. In het Waalse Wezet nemen de Drentse oranjehemden het op tegen runner-up Visé. Het heenduel in Zwartemeer werd nipt gewonnen door de Belgen (27-28). Met zes punten uit de eerste elf duels mikt Hurry-Up in de terugronde op meer succes.

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here