Volendam sluit heenronde BENE-League af in linkerrijtje

0

Volendam heeft zich aan het eind van de heenronde in de BENE-League gemeld in het linkerrijtje. De oranjehemden maakten zondagmiddag een doelpunt meer dan Hurry-Up.

De gasten uit Zwartemeer kenden een uitstekende start in Volendam. Via 3-8 klonk bij 15-17 het rustsignaal. Vooral Tommie Falke, die uiteindelijk twaalf goals zou maken, maakte indruk.

Dennis Schellekens
Na rust nam Volendam de regie in het duel over. Een halve minuut voor tijd prikte rechterhoek Sander Visser de 32-31 binnen. In de slotaanval van Hurry-Up pareerde goalie Dennis Schellekens een inzet van dichtbij.

Door de thuiszege schuift Volendam op naar de zesde plaats in de BENE-League. De formatie van Peter Portengen heeft een punt minder dan Bevo en Aalsmeer. Het linkerrijtje in de BENE-League telt vier Nederlandse clubs.

LIONS
Zo staat LIONS op de derde plaats. De Limburgers waren zondagmiddag met 26-35 te sterk voor Sasja. Na een half uur spelen was het verschil al gemaakt (12-19). Ivar Stavast en Joao Jacob Ramos vonden ieder zes keer het net.

Foto: Jaap van der Pijll

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here