“We willen meer dan alleen een nieuwsbron zijn”

By 25 mei 2020Featured

Met de lancering van het dertiende magazine van Handbal Inside laat het platform opnieuw ook offline van zich horen. Handbal Inside wil meer zijn dan alleen een webpagina met het allerlaatste nieuws.

In december 2015 werd Handbal Inside opgericht. Door de zilveren medaille van de Oranjedames kende het platform een kickstart. Vier jaar verder is Handbal Inside nog altijd dagelijks een snelle en betrouwbare bron van nieuws.

In de tussentijd heeft het platform een steeds comfortabele positie binnen de Nederlandse handbalwereld ingenomen. Redactieleden Jasper Steenhuis, international Bobby Schagen en Stijn Steenhuis (foto) blijven sleutelen aan het merk.

Verschillende manieren
“Letters op onze website blijven de belangrijkste pijler van Handbal Inside”, legt Stijn Steenhuis uit. “Dat is de reden dat veel liefhebbers dagelijks online over onze drempel komen. Geïnteresseerden en fans willen op een bijdetijdse manier op de hoogte gebracht worden. Ook het vertellen van meer achtergrondverhalen, online of in het magazine, hoort daarbij.”

Steenhuis vervolgt: “In de afgelopen jaren hebben we ons aanbod uitgebreid. Denk aan het blad, video’s en de podcast Spielmacher. We vinden dat de liefhebber van de handbalsport dit verdient. We willen dat het geliefde spelletje op verschillende manieren geconsumeerd kan worden. Van een scherp interview tot interessante podcast.”

Discussiëren en lachen 
“We willen meer dan alleen een nieuwsbron zijn”, is Steenhuis stellig. “Handbal Inside is geslaagd wanneer we de liefhebbers door onze content en online positie – naast de webpagina ook op Facebook en Instagram – kunnen verbinden. Het gevoel dat je krijgt van aanwezig zijn op een groot toernooi, waarbij je met allemaal vrienden uit het land over de sport praten, discussiëren en lachen kunt.”

Lid worden van ons magazine? Kijk hier voor meer info

Foto: Jaap van der Pijll

Leave a Reply