Wester gaat op zoek naar een nieuwe club

Tess Wester (27) heeft besloten haar aflopende contract bij het Deense Odense HC niet te verlengen. De international gaat op zoek naar een nieuwe club.

Advertentie

Dat is te lezen op de website van Odense HC. Wester stond sinds 2018 onder contract bij de huidige runner-up van de eredivisie in Denemarken. Wester kwam over van het Duitse SG BBM Bietigheim.

“Na drie jaar in Odense is het tijd voor een nieuw avontuur”, legt ze uit. In de Deense international Althea Reinhardt heeft Wester een geduchte concurrent. “Ik hoop dat we van dit seizoen een seizoen kunnen maken dat we nooit zullen vergeten.”

Deense titel
Met Champions League-club Odense HC is Wester in gevecht om de Deense titel. Landskampioen Team Esbjerg, waar Estavana Polman nog enige maanden ontbreekt, gaat aan kop.

Nycke Groot
Eerder maakte landgenoot Nycke Groot bekend na dit seizoen niet meer voor Odense HC uit te komen. De oud-international gaat stoppen. Dione Housheer (Nykøbing), Bo van Wetering (TuS Metzingen) en Kelly Vollebregt (Borussia Dortmund) sluiten in de zomer op hun beurt aan bij de oranje-witten.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie