Zes tickets voor achtste bekerfinale liggen klaar

0

Zes tickets voor de achtste bekerfinale liggen klaar. Deze week worden de verschillende regiofinales bij de mannen afgewerkt.

Zes cupfighters voegen zich bij de twaalf reeds geplaatste teams bij de laatste zestien. In 2019 is door veel verschillende teams in de regio gevochten voor een plek in de regiofinale.

In Doetichem bijten hoofdklasser Artemis’15 en Ha-STU het spits af. De thuisploeg speelt mee om de bovenste plaatsen in de hoofdklasse A. De gasten uit Nijmegen, een studentenvereniging, zijn actief in de tweede divisie. Op dezelfde avond gaat eredivisionist Tachos op bezoek bij GHV dat uitkomt in de eerste divisie.

Op 15 januari worden twee affiches afgewerkt. In Zuid-Holland spelen competitiegenoten HVV’70 en DIOS om één plek in de achtste bekerfinale. Ook Apollo uit Son en BFC 2, beide actief in de tweede divisie, komen elkaar op woensdagavond tegen.

Op donderdagavond staat een bijzondere partij op het programma. E&O 1 en 2 maken in een onderling duel uit wie zich bij de laatste zestien deelnemers van de bekercompetitie voegt. Vrone-Berdos – Havas is de laatste regiofinale.

Regiofinales beker:
14 januari 20:30 Artemis’15 – Ha-STU
21:00 GHV – Tachos
15 januari 20:30 HVV’70 – DIOS
21:15 Apollo – BFC 2
16 januari 20:30 E&O 2 – E&O 1
20:30 Vrone/Berdos – Havas

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here