Zestien kanshebbers op hoofdprijs op scherp

0

De achtste finale in het bekertoernooi voor mannen staat in de midweek op de agenda. Zestien kanshebbers op een hoofdprijs staan op scherp.

Op dinsdagavond worden vier confrontaties afgewerkt. Regiowinnaars Olympia’89/DOS’80, Bevo 3 en Ha-STU komen in de baan. De cupfighters nemen het op tegen respectievelijk Volendam, Aalsmeer en LIONS.

In The Dome komen eredivisionist Houten en Bevo elkaar tegen. Voor de thuisploeg wordt het een interessante test. Als koploper van de eredivisie lonkt voor de formatie van Rick Louw de BENE-League. In Bevo wordt een ploeg uit de grensoverschrijdende topcompetitie getroffen.

Eerste divisie
Op woensdag gaan eredivisionisten op bezoek bij ploegen uit een klasse lager: de eerste divisie. In Emmen doet E&O 2 de deuren open voor Tachos. De routiniers van Aalsmeer 3 proberen in de bloemenstad DFS Arnhem, dat derde staat in de eredivisie, te verrassen.

Derby
Donderdag staan twee derby’s op het programma. Provinciegenoten Hellas en Quintus spelen in Den Haag om een plaats in de kwartfinale. Ook rivalen Hurry-Up en E&O zijn tijdens de loting voor achtste bekerfinale aan elkaar gekoppeld. Het Drentse treffen is vanaf 19:55 live te zien op de website van RTV Drenthe.

Foto: Jaap van der Pijll

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here