Skip to main content

De 7 Handbal Inside MVP’s van 2017

By 30 december 2017Voorpagina

De stemmen zijn geteld! De uitblinkers van 2017 volgens de bezoekers van Handbal Inside zijn bekend. Op naar een nieuw jaar!

Advertentie

MVP Speler: Luc Steins
Met bijna de helft van de stemmen is de rappe spelverdeler de favoriet. In zijn eerste jaar in Frankrijk sleepte Steins de titel van beste speler van de Franse eerste divisie binnen. De international bleef runner-up Bobby Schagen met overtuiging voor.

MVP Speelsters: Lois Abbingh
De meest spannende categorie. Door haar optreden op het WK hield Abbingh giganten Broch en Groot – die verrassend brons greep – achter zich. Na het sterrenteam van het WK is de Groningse opnieuw in een toplijst te vinden.

MVP Keeper: Gerrie Eijlers
Kreeg de voorkeur boven collega Bart Ravensbergen. De routinier van KRAS/Volendam bewees voor GWD Minden en Oranje zijn waarde. Eijlers helpt momenteel zijn Noord-Hollandse club aan een toppositie in de BENE-League.

Advertentie

MVP Keepster: Tess Wester
De meest populaire handballer van de verkiezing van Handbal Inside. Verpulverde concurrenten Jankovic en Duijndam. Wester werd kampioen van Duitsland met SG BBM Bietigheim, debuteerde in de Champions League en greep brons op het WK.

MVP Mannelijk talent: Dani Baijens
Kon op meer stemmen rekenen dan zijn positiecollega Ivar Stavast. Baijens dwong een toptransfer af naar Duitsland. Neemt de opleidingsploeg van SG Flensburg-Handewitt maandelijks bij de hand.

MVP Vrouwlijk talent: Dione Housheer
Kreeg meer dan de helft van de stemmen. Het verhaal van de tiener is bekend: besliste het landskampioenschap voor Succes Schoonmaak/VOC vanaf 7-meter. Housheer viel pas op het allerlaatst af voor een plaats in de WK-selectie van Thomsen.

MVP Coach: Helle Thomsen
De bondscoach liet coming man Clarijs achter zich. Thomsen loodste de Oranjedames in Duitsland naar de halve finale van het wereldkampioenschap. De felle Deense lijkt de juiste snaar te raken bij de populaire nationale ploeg.

Ontwerp foto: Jasper Steenhuis

Advertentie

Join the discussion One Comment