Achtervolgers mogen zich in beladen HandbalNL League laten zien

Volendam en Aalsmeer hebben met nog drie speelrondes te gaan de grootste kans de best-of-three om de landstitel te halen. Achtervolgers mogen zich vanavond tijdens een beladen speelronde laten zien.

Advertentie

Koploper Volendam gaat op bezoek in Drenthe. In Zwartemeer wordt de plotse hekkensluiter van de play-offs getroffen. Hurry-Up stoeit met de licentievoorwaarden en is door het NHV bestraft.

Veel belangen in Zwartemeer
Zo is de partij in De Eendracht beladen. De thuisploeg hoopt degradatie naar de eredivisie af te wenden. Volendam, dat de komst van Evan de Lange van Quintus heeft gemeld, kan bij Hurry-Up een grote stap richting de eindstrijd zetten.

In Kwintsheul mag ook Quintus zich laten zien. Door de pijnlijke fouten in Zwartemeer opeens weer kansrijk in de BENE-League te blijven. Al probeert titelhouder Aalsmeer in Zuid-Holland in de top-2 te blijven.

Advertentie

Serge Heijnen
Derbytijd in Limburg waar provinciegenoten LIONS en Bevo elkaar gaan treffen. De thuisploeg, waar rechterhoekspeler Serge Heijnen (foto) zijn afscheid heeft aangekondigd, mikt erop een plaats in de ranglijst te stijgen. De achtervolgende bezoekers uit Panningen spelen in Sittard voor de laatste strohalm.

De top-2 plaatst zich voor de titelstrijd in juni. Volgende week komen Aalsmeer en LIONS elkaar tegen. Dan ontvangt Volendam in eigen huis Quintus.

Programma HandbalNL League:
19:00 Quintus – Aalsmeer
20:00 Hurry-Up – Volendam
20:00 LIONS – Bevo

Stand HandbalNL League:
1. Volendam 7-12
2. Aalsmeer 7-10
3. LIONS 7-9
4. Bevo 7-8
5. Quinus 7-0
6. Hurry-Up 7–1*
* Hurry-Up heeft vier punten in mindering

Foto: FotoReza

Advertentie