Skip to main content

Achttien bekergoals Vink, BFC struikelt over hoofdklasser

By 19 december 2018Beker, Competities, Voorpagina

Hellas-speler Donny Vink heeft in het bekerduel met competitiegenoot Quintus 2 een opzienbarend aantal doelpunten gescoord. Verslaggever Peter Lotman meldt in het AD dat de hoekspeler dinsdagavond achttien keer raak schoot.

Advertentie

Hellas trok in het bekertreffen met 32-41 aan het langste eind. Door de overwinning plaatst de eredivisionist zich ten koste van de competitiegenoot voor de regiofinale. Bij winst stroomt Hellas in bij de laatste zestien, waar veel andere ploegen uit de eredivisie en BENE-League – met een beschermde status – al voor geplaatst zijn.

Bevo 3
Hoekspeler Donny Vink baarde opzien. De jonge twintiger vond in Kwintsheul liefst achttien keer het net. Een bizar aantal goals. Ook in competitieverband toont Vink wekelijks aan in vorm te zijn.

Vlak voor de regiofinale in Zuid-Nederland gleed BFC uit. De eredivisieploeg uit Beek struikelde over hoofdklasser Bevo 3. Na 11-10 bij rust verliet de reserveploeg uit Panningen, uitkomend in de hoofdklasse B, hossend het veld (25-21).

Aristos 2 
Waar cupfighter Aristos 2 – verantwoordelijk voor de uitschakeling van eredivisionist Aalsmeer 2 – uit het bekertoernooi werd gewipt door de koploper van de eerste divisie Aalsmeer 3, zorgde Ha-Stu wel voor een verrassing. De studentenploeg uit Nijmegen knikkerde eerste divisionist NHC uit de beker: 31-30. Ha-Stu is in competitieverband op een niveau lager actief: de tweede divisie.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie

Join the discussion One Comment

  • w88 schreef:

    37482 166330View the following guidelines less than and discover to know how to observe this situation whilst you project your home business today. Earn money from home 294549