Ambitieus Alphadeuren/Houten start met zege op Hellas

Alphadeuren/Houten is het nieuwe seizoen goed gestart. In Den Haag was de formatie van Hans van Dijk met 24-27 te sterk voor Hellas. Het is de eerste stap van de ambitieuze club richting het grote doel: plaatsing voor de kampioenspoule.

Ondanks een zwak begin (5-4) wist de formatie uit Utrecht toch met een voorsprong de rust in te gaan. In de tweede helft speelde Houten met meer focus en liep dan ook meteen uit naar 13-17. Een voorsprong die in het verdere verloop van de wedstrijd niet meer uit handen werd gegeven.

Van Gool uitblinker
Bij Houten was Jarn van Gool de meest opvallende speler. Hij scoorde maar liefst tien doelpunten. Volgende week speelt Houten zijn eerste thuiswedstrijd. In The Dome ontvangt de ploeg van Van Dijk promovendus DEF-Fire/Aristos.

Grote stappen
Na promotie vanuit de eerste divisie zit Houten in de lift. Zowel binnen als buiten het veld maakt de club grote stappen. Zo speelt de club de thuiswedstrijden in een nieuwe handbalarena, zijn de shirts van de ploeg custom-made én is plaatsing voor de kampioenspoule het grote doel voor de geel/zwarten.