Skip to main content

Aristos blijft overeind in Den Hoorn

Aristos leeft nog. De Amsterdammers zetten dinsdagavond het verplichte nummer in de degradatiestrijd tegen DIOS om in de tweede zege van het seizoen.

Advertentie

Het treffen in Den Hoorn eindigde in 27-33 voor de gasten uit de hoofdstad. Door de winstpartij komt Aristos op gelijke hoogte met Olympia’89/DOS’80. Beide groepsgenoten hebben vier punten. De Ossenaren komen nog een keer vaker in actie in de nacompetitie.

In Zuid-Holland deed de eredivisionist een beroep op routiniers als Jeroen de Ruyter, Kevin Kreuger en Reinder Woudstra. Door het resultaat is DIOS uitgeschakeld in de promotiestrijd. De eerste divisionist wacht nog op de eerste zege in poule B.

Oss
Zaterdagavond treffen groepsgenoten Olympia’89/DOS’80 en DIOS elkaar in Oss. Bij een thuiszege is Olympia’89/DOS’80 één punt verwijderd van poulewinst en daarmee het recht om in de play-off de groepswinnaar van groep A, eredivisionist Bevo 2, uit de dagen om het laatste plaatsje in de eredivisie.

Slotronde
Het laatste puntje kan Olympia’89/DOS’80 oppikken in Amsterdam. Tijdens de slotronde van de nacompetitie wordt Aristos getroffen. Het heenduel in Noord-Brabant eindigde in 25-26.

Advertentie