Assistent Bult ontvangt TBV Lemgo

Oud-international Mark Bult, assistent bij SG Flensburg-Handewitt, doet vanmiddag in de Bundesliga de deuren open voor het Nederlands getinte TBV Lemgo.

Advertentie

In de achttiende speelronde in Duitsland spelen de regerend landskampioen en de formatie waar Dani Baijens moet vertrekken tegen elkaar. Het eerste fluitsignaal klinkt om 16:00.

HSG Nordhorn-Lingen
Bij SG Flensburg-Handewitt is Bult sinds 2017 onderdeel van de technische staf. Hij is de rechterhand van hoofdtrainer Maik Machulla. Na zestien wedstrijden staat de Noord-Duitse club met zes punten voorsprong op Rhein-Neckar Löwen op de eerste plaats op de ranglijst.

Gelijktijdig speelt HSG Nordhorn-Lingen, dat donderdag een puntje pakte op bezoek bij GWD Minden (27-27), tegen TSV Hannover-Burgdorf. Patrick Miedema en consorten spelen opnieuw uit. HSG Nordhorn-Lingen moet genoegen nemen met de zeventiende plaats in Duitsland.

Jeffrey Boomhouwer
Ook om 16:00: het Bergischer HC van Jeffrey Boomhouwer in eigen huis tegen HBW Balingen-Weilstetten. Het gat tussen de thuisploeg van de hoekspeler van Oranje en de nummer vijf, SC Magdeburg, is slechts drie punten in het nadeel van Bergischer HC. Opponent HBW Balingen-Weilstetten staat nét boven de degradatiestreep.

Advertentie