Bevo haalt Hurry-Up alsnog bij

Na de bekernederlaag heeft Bevo Hurry-Up in de HandbalNL League op 33-33 gehouden.

In de slotfase maakten de Panningers in eigen huis een achterstand op wonderlijke wijze goed. Dario Polman (foto), Kobe Serras en Niels Poot scoorden na 30-33 de laatste drie goals van het competitieduel.

Hurry-Up zocht bij 13-19 nog met een ruime voorsprong de kleedkamer op. Ook na de 25-30 van Brent Riksten en nog negen minuten op de klok leek er voor de Zwartemeerders, samen met Volendam bekerfinalist, geen vuiltje aan de lucht.

Bevo staat na vier wedstrijden op vier punten in de HandbalNL League. Hurry-Up is net als Volendam, dat vijftig minuten moeite had met Tachos (36-28), op twee punten van Aalsmeer gekomen: zeven, zeven en negen punten.