Skip to main content

Boer sluit aan bij Heulse opleidingsploeg

Jari Boer (20) heeft in Quintus een nieuwe club gevonden. De middenopbouwer komt over van Volendam 2 en gaat in Kwinstheul aan de slag in de opleidingsploeg. Dat meldt Peter Lotman in het AD.

Advertentie

De afgelopen drie seizoenen droeg Boer het Volendamse oranje. Met het reserveteam promoveerde hij naar de eredivisie. Quintus 2 is actief in de eerste divisie.

Boer over zijn beslissing om naar Quintus over te stappen: “Ik werk op dit moment bij Exact in Delft en dat is de reden dat ik het op en neer reizen naar Volendam niet meer kan opbrengen. Ik heb er drie mooie seizoenen meegemaakt en er enorm veel geleerd. Ik heb voor Quintus gekozen, omdat ik er het beste gevoel bij heb.”

Oliveo
Boer treft bij Quintus Antoni Reniers, die eerder al de overstap maakte van Volendam. Samen met Cas van der Harst en Reniers speelde de nieuweling in de jeugd van Oliveo uit Pijnacker.

Boer, vooral inzetbaar als spelmaker, vervolgt: “Mijn ambities zijn om mezelf door te blijven ontwikkelen als midopbouwer en een belangrijke bijdrage te leveren aan het team. Ik ga hard werken om in het eerste te komen.”

Obbens en Van Vliet
Eerder versterkte Quintus 2 zich met Hidde van Oorschot (DWS) en Kai Overkleeft (Hercules). De groen-witten staan na de zomer onder leiding van Luuk Obbens en Mark van Vliet.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie