Skip to main content

Boers gaat toch door bij Quintus

Yannick Boers (22) komt terug op zijn beslissing om te stoppen en gaat toch door bij Quintus. Dat meldt Peter Lotman in het AD.

Advertentie

De rechteropbouwer deelde een aantal weken geleden net als positiegenoot Collin de Vette aan de clubleiding mee na dit seizoen te stoppen. Coaches Jack van Lier en Geert Hinskens hebben Boers na een aantal goede gesprekken weten te overtuigen door te gaan.

“Mijn studie is eind juni/begin juli afgerond en ik ga dan proberen werk te zoeken dat te combineren is met het trainingsprogramma bij Quintus. Met passen en meten moet dat lukken”, legt Boers uit.

BENE-League
Twee seizoenen geleden kwam hij over van Hercules. In Kwintsheul is Boers met zijn slimme spel belangrijk voor Quintus, dat na de zomer uitkomt in de BENE-League, geworden.

Boers besluit: “Het zal een zwaar, zwaar seizoen worden, maar ik hoop dat we af en toe kunnen stunten. We spelen in elk geval weer tegen alle topploegen in Kwintsheul en dat is ook mooi voor al onze trouwe supporters. Ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen.”

Jordi van Erp
Eerder meldde Quintus de komst van Jordi van Erp. De talentvolle opbouwer komt over van eredivisionist Dynamico uit Oss.

Foto: Paul Vis Sr.

Advertentie