Bondscoach geeft aantal internationals rust

0

Doordat Oranje deze week vier oefeninterlands speelt, geeft de bondscoach sommige spelers rust. Zo ook vanavond tijdens de eerste confrontatie met Polen B in Sittard.

Dani Baijens, Jeffrey Boomhouwer, Fabian van Olphen, Ivo Steins, Toon Leenders, Bart Ravensbergen en Bobby Schagen krijgen rust van bondscoach Erlingur Richardsson.

Spelers als Luc Steins, Ephrahim Jerry en Kay Smits komen in Zuid-Limburg wel in actie. De oefeninterland begint om 19:30. Ook morgen treffen beide landen elkaar. Dan wordt er gespeeld in Panningen.

Patrick Miedema komt voor het eerst in een jaar wel weer in actie voor de nationale ploeg. De spelmaker van HSG Nordhorn-Lingen is opgeroepen als vervanger van de geblesseerde Jorn Smits. Ook Samir Benghanem, Mark van den Beucken en Tim Remer mogen zich laten zien.

Dinsdag- en woensdagavond oefent Oranje in eigen land, in respectievelijk Sittard en Panningen, tegen Polen. De partijen zijn online te volgen. HandbalNL.tv zendt de oefenduels van Nederland gratis uit. Klik hier voor de livestream.

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here