Skip to main content

EK-ganger Boomhouwer keert terug naar oude liefde

Na twaalf seizoenen in Duitsland keert international Jeffrey Boomhouwer op 33-jarige leeftijd terug in eigen land. De linkerhoekspeler gaat voor oude liefde Aalsmeer spelen.

Advertentie

Met Bergischer HC is Boomhouwer actief op het hoogste niveau in Duitsland. In 2010 liet hij Aalsmeer achter zich en speelde ook voor TV Emsdetten en MT Melsungen.

HT4-diploma
Boomhouwer over zijn terugkeer naar Aalsmeer: “Ik wil heel graag wat terug doen voor deze club.” Bij de zwart-gouden komt de vrolijke ‘showmaker’ positiegenoten Donny Vink en Jeromy van der Ban tegen.

Boomhouwer gaat bij de huidige landskampioen in de hoofdmacht spelen. Tevens gaat de Oranjeheer zich bezighouden met het opleiden van talenten. Onlangs behaalde de linkerhoekspeler zijn HT4-diploma.

Beginnende trainer
Voorzitter Mike van der Laarse: “Met de komst van Jeffrey kan trainer/coach Bert Bouwer rekenen op een zeer ervaren speler en beginnende trainer die jonge spelers verder kan helpen. Verschillende spelers van Aalsmeer spelen in Jong Oranje en ook het Nederlands team.”

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie