Skip to main content

Complimenten voor Quintus, Bevo de halve finaleplaats

By 29 maart 2023Beker, Competities, Voorpagina

In de kwartfinale van de beker kon eredivisionist Quintus gisteravond tot 27-28 mee met Bevo. In het slot stelden de gasten uit Panningen de halve finaleplaats toch veilig: 28-33. Dat schrijft Peter Lotman in het AD.

Advertentie

Op eigen vloer deed Quintus, de nummer twee van de eredivisie, heel lang heel weinig onder voor de bezoekende BENE-Leagueploeg. Bij 21-20 stonden de wit-groenen zelfs even voor.

Hele dag gewerkt
In het slot maakte Bevo, via onder andere elfvoudig doelpuntenmaker Kobe Serras, toch het verschil. Daar waren ook reddingen van doelman Bram van Grunsven voor nodig.

Spelmaker van Bevo Dario Polman (foto) over de kwartfinale tegenover Lotman: “Dit zijn geen lekkere wedstrijden zo door de week. Ik heb de hele dag gewerkt, dan urenlang de bus in en dan nog spelen tegen een ploeg die het goed deed vanavond. Maar ja, we hebben het gered en nu maar hopen op een gunstige loting met een thuiswedstrijd.”

Van der Harst en Blom
Namens de thuisploeg blonken doelman Cas van der Harst en Timo Blom uit. Laatstgenoemde hield Quintus met acht doelpunten lang in de race voor een plekje bij de laatste vier van de beker.

Lees ook: LIONS schakelt Aalsmeer uit in beker, ook Hurry-Up door

Foto: FotoReza

Advertentie