Skip to main content

Contract Krullaars opengebroken

By 3 oktober 2019Denemarken, Europa, Voorpagina

Het contract van Nyala Krullaars (18) bij København Håndbold is opengebroken. Het talent is tot en met de zomer van 2023 verbonden aan de Deense eredivisionist. 

Advertentie

In de eerste maanden in Kopenhagen heeft Krullaars dusdanig veel indruk gemaakt, dat København Håndbold heeft besloten de tiener langer aan zich te binden. De jeugdinternational is overgekomen van Dalfsen.

“We hebben haar deze zomer opgepikt vanuit een langetermijnperspectief. Dat doen we nog steeds, maar ze heeft in de paar maanden dat ze bij ons is aangetoond dat ze al een aantal kwaliteiten heeft die ons in de competitie kunnen helpen”, verklaart hoofdcoach Claus Mogensen

Goede basis
Krullaars is erg blij met de nieuw gezette krabbel: “Ik heb me de eerste maanden goed ontwikkeld en ik heb het gevoel dat er in Kopenhagen een hele goede basis is om op voort te bouwen. De club is professioneel en de speelsters zijn erg lief. Ik geniet er echt van.”

Vijfde
Ook landgenoten Larissa Nusser en Debbie Bont staan onder contract bij København Håndbold. De club uit de hoofdstad staat na zes competitieduels op de vijfde plaats.

Advertentie