Skip to main content

“Een heerlijke, lange busreis terug uit Drenthe”

By 15 november 2018BENE-league, Voorpagina

Eindelijk waren daar die verlossende twee punten voor Quintus in de BENE-League. Met een even fraaie als bizarre overwinning op Hurry-Up zijn de Westlanders van de hatelijke nul af. Yannick Boers was een van de uitblinkers.

Advertentie

In Zwartemeer maakte Quintus een achterstand van zeven doelpunten bij rust (20-13) goed. Mede door een treffer van de van Hercules overgekomen jongeling Yannick Boers. “De eerste helft zat ik op de bank, maar na de rust heb ik tot het einde gespeeld. Na afloop kreeg ik van iedereen complimenten. Ik heb ook lekker kunnen scoren. Een geweldig gevoel en een heerlijke, lange busreis terug uit Drenthe”, vertelt Boers aan verslaggever Peter Lotman in het AD.

“We kwamen terug tot op vier doelpunten en dat bleef even zo. Stap voor stap kwamen we daarna dichterbij en scoorden zelfs de gelijkmaker. Daarna ging het om en om en in de laatste seconden schoten we de winnende binnen. Een geweldig gevoel bij iedereen en grote opluchting”, vervolgt Boers in de krant. Na het laatste fluitsignaal, bij 29-30, ging Quintus hossend van het veld. In de Drentse kleedkamer ging het feestje nog even door.

Bevo
Zo is Quintus van de hatelijke nul af in de BENE-League. “Ik verwacht dat we dit kunnen doorzetten in de komende wedstrijden”, is Boers hoopvol. “Zaterdag thuis tegen Bevo. Dat wordt heel zwaar, want de Limburgers hebben een sterke ploeg. Maar we gaan er weer vol voor.”

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie