Skip to main content

Eerste punt Hurry-Up in BENE-League

By 24 september 2021BENE-league, Competities, Voorpagina

Na uitnederlagen tegen LIONS en Aalsmeer heeft Hurry-Up uit Zwartemeer het eerste punt in de BENE-League binnen.

Advertentie

In Drenthe eindigde de partij van Hurry-Up tegen het Belgische Tongeren gisteravond in 27-27. Ook bij rust waren beide teams in evenwicht (13-13).

De achtste van René Jaspers betekende de 27-24 voor Hurry-Up. In de slotminuten lieten de oranje-zwarten de gasten uit België, waar Thomas Bolaers lange tijd op schot was, toch op gelijke hoogte komen. Zestig tellen voor het eind maakte Colin Glesner de laatste treffer van het duel.

Boonstra en Tot
Voor rust was Hurry-Up teruggekomen van 8-13 achter. Met vier uit vier liet Sjoerd Boonstra zich namens de thuisploeg vanaf de lijn zien. In die periode hield ook doelman Boris Tot de formatie van trainer/coach Joop Fiege op de been.

Een kwartier voor tijd werd de partij na een lelijke val van aanvoerder van Hurry-Up Bernie Vermeer even stilgelegd. De opbouwspeler botste met Julien Devisch van Tongeren en moest van het veld gedragen worden. De ziekenauto werd gebeld. Het is op dit moment onbekend hoe het met Vermeer gaat.

AtomiX
Door het punt laat Hurry-Up de laatste plaats over aan Bevo en AtomiX die nog puntloos zijn. Morgen komen de Zwartemeerders opnieuw in actie in eigen huis. Om 20:00 is concurrent AtomiX uit het Belgische Haacht de tegenstander.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie