Skip to main content

“Onze enige kans om nog wat te presteren dit seizoen”

Vanavond staat in Volendam de halve finale van de beker op het programma tussen HV KRAS/Volendam en OCI-Lions. Een ontmoeting tussen misschien wel de twee meest toonaangevende clubs van de afgelopen jaren. Dat de Limburgers vanavond de absolute favoriet zijn zal niemand ontkennen. De ploeg van Monique Tijsterman is in de eredivisie nog altijd ongeslagen, terwijl de prestaties van Volendam toch enigszins tegenvallen. Het winnen van de beker is voor Volendam in dat opzicht de laatste kans op succes.

Advertentie

“We begonnen dit seizoen goed met het winnen van de Supercup, maar daarna hebben we ons niveau niet meer gehaald. Aangezien er verder niks meer te halen valt voor ons is dit nu de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Het is onze enige kans nog om wat te presteren.” vertelt ras-Volendammer Randy Duin.

De 24 jarige hoekspeler hoopt met een overwinning op de Lions een stap te zetten richting een mooi afscheid voor een aantal teamgenoten; “Het winnen van de beker zou een mooie afsluiting zijn voor een aantal mensen als Mark en Jorn, maar dat zal zeker niet eenvoudig worden. Het is geen geheim dat Lions een ploeg is die draait als een geoliede machine. Wij zullen vanavond echt moeten pieken om de finale te bereiken.”

De halve finale tussen KRAS/Volendam en OCI-Lions start vanavond om 20:00 uur in Sporthal Opperdam en is live te volgen.

Foto: FotoReza Advertentie

Join the discussion 40 Comments